Paprika Csárda

A Paprika Csárda Zamárdi község központjában helyezkedik el, körülbelül 500 méterre a Balaton parttól. Budapest felől érkezve a 7-es úton a vasútállomással szemben a második lámpás kereszteződés után a bal oldalon. Nagykanizsa felől érkezve, szintén a második lámpa előtt jobb kéz felől található.

Vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk közvetlenül az étterem mellett. A Paprika Csárda Zamárdiban 50 évvel ezelőtt épült és nyitotta meg kapuit. Azóta folyamatos nyitva tartással üzemel. A fejlesztések, átépítések, korszerűsítések folyamatosan történnek, hogy vendégeinket minél színvonalasabb környezet fogadja, természetesen az előírt követelményeknek megfelelő szint fenntartásával.

A mostani vezetés 1995-ben lett tulajdonosa a csárdának. Célunk a vendégek minél teljesebb körű kiszolgálása, széles étel- és italválaszték kialakítása. Ételadagjaink bőségesek, és hisszük, hogy minden kedves vendég aki nálunk étkezik, jóllakottan és megelégedve távozik.

A Paprika Csárda egész éves nyitva tartással üzemel. Vállaljuk nagyobb rendezvények lakodalmak, keresztelők, születésnapok, üzleti találkozók, stb. lebonyolítását is 200-250 főig. Éttermünkön belül kialakításra került egy Pinceborozó helyiség, amely az étteremből nyílik, és külön teremként is üzemel.

Zamárdi település bővelkedik látnivalókban. A Balaton-part minden évszakban remek kikapcsolódást nyújt.

A kőhegyi kilátóból gyönyörű látvány tárul a szemünk elé. A Paprika Csárda a Balaton déli partján, Zamárdi település központjában található, közvetlenül a 7-es főűt mellett.
Magyaros ételek – házi specialitások.
Konyhafőnök: Sebők Imre

Egész éves nyitva tartással várjuk kedves vendégeinket.

Jelenlegi nyitva tartás

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök és vasárnap: 10:00-22:00 óráig,
Péntek és szombat: 10:00-23:00 óráig.
Rendelkezünk az étteremből közvetlenül nyíló hangulatos Borpincével is.

Elérhetőség

Cím: Paprika Csárda és Pinceborozó 8621 Zamárdi, Honvéd u. 1.
Asztalfoglalás és információs telefon: +36 84/ 348-705
Mobil: +36 30/ 946-0512