Rangadó Fogadó

Mit szólnál, ha újra átélhetnéd a legszebb nyaradat a Balatonon? Neked készült ez a weboldal, ha szívesen kipróbálnád milyen érzés a magyar tenger egyik legszebb partszakaszának közelében, Zamárdi szívében egy igazi, különlegesen magyaros fogadóban megszállni. Mivel a Rangadó Fogadó nem egy hétköznapi panzió és étterem, hanem egy olyan hely, ahol a nyári bulik, a napsütés és a gasztronómia egymásra talál a balatoni szellőben, biztosan jól fogod magad érezni a lágy zene, a hűvös koktélok és a finom ételek társaságában.

Élvezd ki a Balaton közelségét, strandolj a közeli parton vagy csak egy parti sétával koronázd meg a délutánt. Minden nap finomakat ehetsz magyaros éttermünkben, vagy ha egy könnyed ebédre vágysz, búbos kemencében sült pizzáinkból falatozhatsz. Esténként iszogathatsz italpultunknál, megízlelheted koktéljainkat. Éld át a balatoni nyarat nálunk, és élményekkel gazdagon fogsz hazatérni! Szeretettel várunk téged és családodat, barátaidat!

All You Can Eat – magyaros éttermünk

Annyit ehetsz, amennyit csak bírsz! Korlátlan ételfogyasztás fix áron, 2 órás időtartamban!

Szeretnél valami igazi gasztronómiai újdonságot kipróbálni a Balaton partján? Akkor minket keresel! Most igazán különleges szolgáltatással várunk titeket, varázslatos svédasztalt állítottunk fel, amelyről: Ízlésed szerint korlátlanul fogyaszthatsz meghatározott összegért, több mint 50 féle ételből!

Használd ki a svédasztal előnyeit és válogass kedvedre a különféle finomságok közül! Bőséges a választékunk: hideg és meleg előételeink mellett leveseink és főételeink sokaságán át a desszertekig rengeteg fogás megtalálható!Szerettünk volna egy olyan magyar éttermet létrehozni, mely visszaadja a rég elfeledett hazai gasztronómiai élményt, de mindezt újszerűen, mellőzve a “magyaros étterem” kliséket a konyhában. Konyhánk, ételeink ezt a szemléletet tükrözik, a 21. századi konyha és a magyaros konyha előnyeit öntjük új, közös formába. Így kínálatunkat a magyaros konyha szerelmesei mellett a reformkonyha kedvelői és a vegetáriánusok is azonos mértékben élvezhetik!

Elérhetőség

Cím: 8621, Zamárdi Szent István utca 2.
Mobil: +36 30/ 941-7557  vagy +36 30/ 553-5626
Fax: +36 84/ 696-375