Kalandpark

A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a Zamárdi-Felső vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.

A Zamárdi Kalandpark ősfái közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig!

A 130 cm alattiaknak három gyerekpálya és egy új csúszópálya, a nagyobbaknak (160 cm-ig) négy juniorpálya, a felnőtteknek (150 cm felett) pedig hét nagypálya áll a rendelkezésére. A biztonságos szórakozásról a Zamárdi Kalandpark képzett animátorai gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid “kiképzés” kap.

A kalandpark legnépszerűbb eleme a négy csúszópálya, amely könnyen megtalálható: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni. tt a repülni vágyók átszáguldhatnak a „Kisbalaton”, a kalandpark csodaszép, mesterséges tava fölött.

A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat!

Aki pedig már a kalandpark minden akadályát kipipálta, annak is ezer lehetősége marad: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy az Emlékbázisban logózott pólót vásárolhat!

Aki tehát egy kis lógásra vágyik, annak irány a Zamárdi Kalandpark!

Szolgáltatások

A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.

A Zamárdi Kalandpark remek helyszín:

csapatépítésre: kimondottan erre a célra hoztuk létre 2 csapatépítő pályánkat, ahol párhuzamosan akár 50-60 ember is tevékenykedhet. Továbbá a 6 felnőttpálya teljesítése is igazi kihívás.

osztálykirándulásra: minden korosztály megtalálja a neki passzoló pályát, garantáltan felejthetetlen élmény.

erdei iskolának: a Zamárdi Felüdülés Turistaszállóval karöltve komplett programot biztosítunk erdei iskoláknak.

születésnapra: aktív, izgalmas és kalandos születésnap vár Rád, ha nálunk ünnepelsz. Nem csak Te, de a barátaid is sokáig fogják emlegetni a Te rendkívüli születésnapodat!

és bármilyen rendezvényhelyszínként is bátran ajánljuk a Zamárdi Kalandparkot! Legyen szó családi vagy céges rendezvényről, esküvőről, vagy fotózásról, egy igazán különleges és eredeti helyszínre talált!

A Kalandpark közelében további számos izgalmas programlehetőség vár!

A Zamárdi Kalandpark előnyei:

– kiváló elhelyezkedés: Budapesttől 112 km-re, az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található
– szakképzett és igazán rugalmas csapat
– 35.000 négyzetméteren számos programlehetőség
– minden korosztály talál magának kikapcsolódási lehetőséget
– a megszokottól, a hétköznapitól eltérő programlehetőség
– kivilágított pályák, így az idő nem akadály
– vendéglátás
– színvonalas kiszolgálás
– minden részletre odafigyelünk!