Air Ball gömbök

AIR BALL pályánk közvetlen a vízparton, Zamárdi szabadstrandján működik a nyári szezonban (Kiss Ernő utcai rész, a Mauro mellett)! Itt Te is részese lehetsz az AIR BALL élménynek! A gömböket közel 4 méter magasságból indítjuk útnak, majd az indítást követően, mintegy 50 méteren keresztül gurulhatsz Te is az AIR BALL gömbökkel! Zuhannál, pörögnél, csúsznál, vagy netán vízen járnál, válassz kedvedre a különböző AIR BALL gömbök közül, hiszen Zamárdiban üzemelő pályánknál a teljes AIR BALL családot megtalálod!

Kedves barátunk sok szeretettel köszöntünk a pörgés fellegvárában! Gyere, gurulj velünk az AIR BALL világába!

Az elmúlt évben kizárólag céges rendezvények, családi napok, csapatépítő tréningek alkalmával találkozhattál az AIR BALL gömbökkel! Léglabdáink eddig több tucat rendezvényen bizonyítottak már, ahol mindig felpörgettük a hangulatot! Rendezvényeinken egyre többször a: „Hol tudom én ezt kipróbálni….?” kérdéssel találkoztunk. Tekintettel a nagy érdeklődésre, azt a célt tűztük ki, hogy ezeket a hatalmas gömböket a szélesebb közönség számára is elérhetővé tegyük. Így nem csak egy zártkörű rendezvény résztvevői számára lesznek elérhetők az AIR BALL gömbök, hanem azokat bárki kipróbálhatja, aki kedvet kap hozzá!

MEGNYITOTTUK Zamárdiban MAGYARORSZÁG ELSŐ AIR BALL pályáját! Valamint újabb különleges játékokkal bővítettük kínálatunkat!

Nálunk mindenki kedvére pöröghet ezekkel a hatalmas légbuborékokkal. Válaszd akár a Hevederes Air Ball-t, akár az Air Ball Hydro, vagy az Air Ball Balance változatot az élmény garantáltan nem marad el!
Az Air Ball Zamárdi pálya mellett további MOBIL ESZKÖZPARKUNKKAL is állunk rendelkezésedre, legyen szó egy családi napról, csapatépítő tréningről, sport napról, promócióról, kiállításról, születésnapról, vagy bármilyen más eseményről, csak hívj és mi ott leszünk, hogy felpörgessünk!

Szóval gurulni szeretnél AIR BALL gömbbel, de nem tudod, hogy melyik gömb az, amit Te is kipróbálnál? Most részletesen is leírjuk a három fajta gömb közötti különbséget, a háromgenerációs AIR BALL család mindenki számára kikapcsolódást nyújt:

Hevederes AIR BALL

Extrém pörgésre, egy kis adrenalin növelésre fáj a fogad? Pörögj a „Hevederes AIR BALL-lal”. A gömb belsejében egy speciális biztonsági üléshez rögzítünk, így Te gurulás közben körbe-körbe pörögsz a gömbbel!Tapasztald meg a zuhanás és súlytalanság élményét, itt lent a földön! Kóstolj bele a pörgés világába és gurulj Te is velünk!

AIR BALL Hydro

Ha a pörgés nem a te világod, akkor válaszd a vízi csúszás mesterét az „AIR BALL Hydrot”. Ebben a gömbben nincsenek biztonsági ülések és övek, a gömb teljesen üres. Te egy pár vödör víz társaságában, folyamatosan a gömb alján maradsz és csúszol (nem pördülsz körbe!), mintha egy végtelen hosszú vízi csúszdán csúsznál! Végtelen hosszú vízi csúszda egy zárt gömbben….hogy miii???? Hát igen, ezt az élményt nem könnyű szavakba önteni, csússz velünk és megtudod, miről a beszélünk!

AIR BALL Balance

Nem akarsz pörögni, s vizes sem szívesen lennél, de az AIR BALL élményt sem hagynád ki? Egyensúlyozz az „AIR BALL Balance” vízjáró gömbbel! Igen jól hallottad, ezzel a gömbbel – és egy kis egyensúlyérzékkel, ügyességgel – a víz tetején tudsz járni, futni, szaladni, mászni, anélkül hogy egy csepp víz is érne! Pattanj be a léglabdába és megnyílik előtted a víz végtelennek tűnő birodalma!

Gyere, pörögj Te is Velünk!

Elérhetőség

Cím: 8621 Zamárdi, Kiss Ernő utca
Levelezési cím: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos u. 64.
Tel./Fax: +36 28/ 412-225
Mobil: +36 70/ 511-8002