Vízisport

Szörf oktatás, kölcsönzés

Tanuljon szörfözni nálunk Zamárdiban!

Ahol a vízmélység, és az uralkodó szélviszonyok optimális lehetőséget biztosítanak az “első szárnycsapások megtételéhez”. Széles vitorlaválasztékunk biztosítja minden korosztálynak és az aktuális szélviszonyoknak megfelelő optimális választást.

Ajánlataink

  • szörfbérlés (10-12 éves kortól)
  • szörfoktatás (10-12 éves kortól)

Az oktatás

  • 2 órás tanfolyam: (1 alkalom) – itt csak az egészen alapokra van idő elméletből, és gyakorlatból. De a tanuló föl tudja mérni a képességeit és a lehetőségeket a folytatáshoz.
  • 5 órás tanfolyam: (2-3 alkalom) – elméleti, és gyakorlati képzés, alapmanőverek megismerése, és gyakorlati végrehajtásuk.
  • 10 órás tanfolyam: (6-8 alkalom) – teljes tematika szerinti elméleti, és gyakorlati képzés (VÖWS licenc), amely magában foglalja a főbb manőverek elsajátítását, és az elméleti részek (vitorlázás fizikája, felszerelés összeállítása, vészhelyzetek, időjárás-meteorológia) megértését.

A 10 órás tanfolyam elvégzése, és vizsgázás után lehetőség van szörfigazolvány megszerzésére, (Windsurf Grundschein), amely Európában is elfogadott és érvényes. Ez tengeri szörfözésnél, vagy szörfbérlésnél lehet szükséges.

Elérhetőség

Cím: Zamárdi szabadstrand-központ
Mobil: +36 30/ 749-2000 vagy +36 30/ 951-6530

Bábel óriás vizicsúszda

Cím: 8621 Zamárdi, Keszeg utca
Mobil: +36 20/ 392-9567
Kártyák, kedvezmények: Kettőt fizet hármat kap akció, Útitárs kártya.