Civil szervezetek

A zamárdi civil szervezetek sokrétű tevékenységet végeznek: Sportolási lehetőséget biztosítanak, elősegítik a város kulturális, történeti, hagyományőrző tevékenységeinek ápolását, óvják az egészséget, környezetünket, segítenek a rászorulóknak, a turisták biztonságának megőrzésében. A szervezetekhez való csatlakozásról, egyéb részletes információkról a jobb oldali menüsorban olvashatnak.

Petőfi SE.

Szakosztályok: Asztalitenisz, Teakwondo, Rally autós, Motoros, Atlétika , Ritmikus sportgimnasztika, Tenisz, Labdarúgó szakosztályok.
Petőfi SE.>>

Zamárdiért Közalapítvány

A Zamárdiért Közalapítvány 9 tagú kuratóriummal működik, segíti és támogatja a társadalmi- gazdasági modernizáció szükségleteinek megfelelően a helyi ifjúság képzését és önképzését, közreműködik a lakosság kulturált szabadidő töltéséhez szükséges feltételek megteremtésében, támogatja a helyi lakóközösség környezetszebbítő kezdeményezéseit.
Cím: 8621 Zamárdi, Honvéd u. 6.
Zamárdiért Közalapítvány>>

Egyesület Zamárdiért

Az egyesület célja, hogy önkéntes alapon soraiba gyűjtse Zamárdi lakóit, akik a település védelme, szépítése, fejlesztése érdekében tenni kívánnak valamit.  Az egyesület a fenti célok érdekében segíteni kívánja az önkormányzat munkáját.
Cím: 8621 Zamárdi, Szabadság tér 4.
Egyesület Zamárdiért>>

20 éves a Zamárdi Baráti Kör

A Zamárdi Baráti Kört húsz évvel ezelőtt, 1993-ban alakította meg néhány lelkes, már régen Zamárdin nyaraló és ingatlannal rendelkező család abból a célból, hogy közös összefogással tegyenek valamit az üdülőtelep rendjéért, a terület folyamatos fejlesztéséért és jellegének megőrzéséért. A társaság utódja a korábbi Zamárdi Fürdőegyesületnek, mely sokat tett Zamárdi fejlődése érdekében.
Cím: 8621 Zamárdi, Szabadság tér 4.
20 éves a Zamárdi Baráti Kör>>

Zamárdi Egészségőr Egyesület

A szervezet 2006-ban a Rákbetegek Országos Szövetsége zamárdi csoportjaként került bejegyzésre. 2011. január 26-tól mint egyesület működik Zamárdi Egészségőr Egyesület néven. A szervezet főbb célkitűzései: az Egészségőrklub a Rákbetegek  Országos Szövetsége zamárdi csoportjaként került bejegyzésre, de nem  csak a rákbetegeket támogató csoportként működik.
Cím: 8621 Zamárdi, Fő utca 106.
Zamárdi Egészségőr Egyesület>>

SOS Zamárdi Regionális Rádiós Segélyhívó Alapítvány

Az eddig elért eredmények: Bel- és külföldön árvíz sújtotta területeken a hírközlés biztosítása. Összejövetelek, rendezvények, egyéb tervek: Kuratóriumi ülések, rádiós, hírközlési gyakorlatok, búvárgyakorlatok. Egyéb, ami fontos: Az elmúlt években megszervezte és létrehozta Zamárdiban a vízimentést.
Cím: 8621 Zamárdi, Jókai u. 1.
SOS Zamárdi Regionális Rádiós Segélyhívó Alapítvány>>

Nők a Balatonért Egyesület

Egyesületünk 1995. január 22-én alakult, Alsóörsön, a Balaton természeti és környezeti értékeinek védelmére. A szervezet főbb célkitűzése: a fizikai munka mellett fő célunk, az emberek gondolkodásán változtatni, mert H. Wernerrel valljuk: “ A természet tönkretétele és a természet védelme a fejekben kezdődik.”
Cím: 8621 Zamárdi, Fő u. 83.
Nők a Balatonért Egyesület>>

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület

Főbb célkitűzések: az egyesület célja, hogy tartós élelmiszereket, takarókat, ruhaneműket, és pénzbeli adományokat gyűjtsön és azokat ingyenes segítségként a rászorulóknak (betegeknek, nagycsaládosoknak, hajléktalanoknak) eljuttassa.
Cím: 8621 Zamárdi, Fő u.107.
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület>>

Zamárdi Vitorlás és Vízimentő Egyesület

Az egyesület adományokból összegyűlt eszközeivel, elsősorban fiatalok részére, hatékony vitorlás oktatást tud végezni. Hasonlóképpen a vízimentéshez szükséges tárgyi feltételek is adottak, viharálló mentőhajó, éjszakai kereső és navigációs műszerek.
Cím: 8621 Zamárdi-felső, Munkácsy Mihály u. 77.
Zamárdi Vitorlás és Vízimentő Egyesület>>

Old Eagles Motoros Társaság Zamárdi

Célunk a hasonló érdeklődésű klubokkal való kapcsolatfelvétel és -tartás, találkozókon való aktív részvétel és túrák szervezése, veterán járművek restaurálása, értékmentése.
Cím: 8621 Zamárdi, Diófa u. 15.
Old Eagles Motoros Társaság Zamárdi>>